top of page

PROJEKTI

Naša je misija aktivno sudjelovanje na regatama u hrvatskoj i inozemstvu s ciljem ostvarivanja što je moguće boljih rezultata, kao i organizacija jedriličarskih događaja s ciljem unapređivanja našeg jedrenja i turizma.

Trenutno su tri projekta u tijeku. Pozivamo zainteresirane sponzore i donatore da nam se obrate.

FLY 4 SAILING PROJECT
(2010. - .)

 

 

Rezultat želje i volje članova kluba da se takmiče na pravoj regatnoj jedrilici i nastupaju na što je moguće više regata ja Jadranu, a uvjek s ciljem pobjede i kvalitetnog druženja. Jedrilica FLY 4 je 12 metarska jurilica sa više od 250 m2 površine jedara na kojima može biti istaknut upravo Vaš logo.  JAVITE NAM SE!

 

FLYING DUTCHMAN SAILING PROJECT
(2005. - .)
 
Aktivnost koju vode naši najbolji takmičari, braća Tin i Robin Matulja. Spoj vrhunske jedriličarske izvedbe i jedne od tehnološki najnaprednijih klasa u svijetu FD. Velik angažman i trud kao i osobna financijska sredstva ulažu se u ovaj projekt. Trud se uvjek nagrađuje jer se naši dečki nalaze među najboljih 10 posada svijeta, osvojili su svjetski juniorski trofej, kao i evropski kup. Veliki potencijal koji bi uz dobrog sponzora ostvario još veće rezultate.

!

Murphy&Nye SAILING PROJECT
(2007. - 2009.)

 

 

Međunarodni projekt u partnerstvu sa tvrtkom Murphy&Nye iz Italije. Cilj je bio nastupiti na najjačim odobalnim regatama na Jadranu poput Jadranske regate, Jabuke, Galijole te kao i u ulozi glavnog sponzorskog broda tvrtke partnera na tršćanskoj Barcolani, najmasovnijoj i medijski najpraćenijoj regati na mediteranu. Projekt je uspješno zatvoren 2009. godine dobrotvornim nastupom na Barcolani gdje su dio posade činila djeca oboljela od raka, mali pacijenti klinike CRO iz talijanskog Avijana.

​KODAK (Canon) SAILING PROJECT

(1998. - 2005.)

 

Projekt iniciran od strane Kodak centra iz Zagreba s ciljem ostvarivanja marketinških doprinosa kroz POBJEDE na najpoznatijim jedriličarskim regatama. Pravi partner koji je investirao u nabavku vrhunske jedrilice i angažirao vrhunsku posadu FLY SAILING TEAM-a. Rezultat su bile POBJEDE, POBJEDE, POBJEDE....(Barcolana, Fiumanka, Mrdulja itd.) ...Investicija opravdana kroz minutažu u medijima već u prvoj godini izvedbe projekta!

 

 

bottom of page