top of page

O NAMA

Mi smo mali klub, osnovan 1998. godine od strane istinskih intuzijasta i zaljubljenika u more i vjetar. Naši su članovi redom iskusni morski vukovi ali i vrhunski regatni takmičari kojima je jedrenje način života. Sjedište nam je na otoku Cresu gdje kao najuspiješniji jedriličarski klub dajemo svoj doprinos.

Ferdo Matulja - Muha
Predsjednik

Aktivno u jedrenju od 70-tih godina. Klase Snipe, Finn, FD, Soling, krstaši. Nebrojene pobjede i medalje na nacionalnom i međunarodnom nivou. 16 godina proveo u državnoj reprezentaciji u olimpijskom dvosjedu Flying Dutchman. Osnivač i kapetan FLY SAILING KLUBA.

Robin Matulja, dipl. ing.
Project Manager i Tajnik

Jedriličar od najranije životne dobi kroz klasu Optimist, Laser Radial, Laser Std, 49er i FD, te krstaš. Svijetski juniorski prvak u klasi FD. Najuspiješniji hrvatski kormilar na Barcolani s 4. mjestom u generalnom poretku na jedrilici Canon.

Damir Mišćenić, dipl. ing.

VP Marketing

Suosnivač kluba, aktivan član posade FLY sailing teama na poziciji trimera prednjih jedara.

Laura Matulja, dipl. oec.
Administrator

Vrhunski financijski stručnjak s pola stoljeća radnog iskustva. Suosnivač i administrator kluba od samog početka.

MI SPAJAMO VJETAR I MORE

“Mi smo mali, fleksibilan i perspektivan klub, vrhunski ekipiran. Dokazali smo se kao uspiješni voditelji projekata poput organizacije međunarodnih regata i kontinentalnih prvenstava kao i raznih jedriličarskih projekata." 

Ferdo Matulja, Predsjednik FLY SAILING kluba

bottom of page